HISTORIK

 

Första Y-Dagen den 16 augusti 2015 blev en succè! coolkissembarassed

Den första Y-Dagen blev mycket lyckad.

Solen sken i kapp med besökarna, sponsorerna blev nöjda och vi som arrangörer för den första Y-Dagen är överväldigad.

Ca 500 personer besökte området under de 4 timmar som festen pågick. Givetvis är vi otroligt nöjda och det kändes verkligen att det här är en satsning som man väntat på.

Så många positiva kommentarer som framfördes så märker vi att den här dagen har de flesta väntat på. Det bådar gott för framtiden.

Vi i Intresseföreningen Y-ets Framtid är jätteglada att så många företag visat ett så stort intresse och att man dessutom direkt ville vara med som sponsorer ger nu oss en hel del "råg i ryggen" . Y -Dagen har kommit för att stanna.

Till dig som missade den här trevliga sommaraktiviteten vill vi berätta lite om vad du gick miste om:

Två av regionens stora konstnärer var på plats, Christian Beijer och Erik "DirtyElmo" Lindström, med en konstutställning dessutom skänkte dom var sin tavla till utlottning.

Love Melander kom och gjorde eftermiddagen extra rolig, TACK  Love.

Förutom dessa tre starka dragplåster så fanns det något för alla, barnen fick prova på att göra eget pinnbröd till korven som dom sedan grillade, lite tuffare barn provade på en ridtur på en islandshäst och var man lite försiktigare så fanns det en jättefin hoppborg. 

För den mer vuxna publiken fanns en frågeslinga där frågorna handlade om Bengt Lindströms historia. Till mångas förtjusning hade vi besök av ett stort antal Veteranbilar och Americanare, för beskådande av den bilintresserade delen av publiken. Det kändes helt rätt att dessa bilar var på plats Även det är konst.

Några äldre personer tog chansen att få göra en åktur med en Americanare från o till festplatsen, så även de äldre blev ihågkommna.

Den som funderat på att börja spela golf fick testa lite utslag.

Vi  hade några utställare som fick chansen att visa sina alster, till nästa år skall vi se till att det får en lite bättre placering.

Ungdomar från Bergeforsens Skidklubb tog hand om bilparkeringen och några var med som hjälp inne på festområdet.

Ett stort TACK till Sundsvall-Timrå Airport, ert deltagande var en förutsättning för att vi skulle kunna genomföra detta. Givetvis i samarbete med alla övriga sponsorer, TACK för att ni gav oss chansen till denna så lyckade dag.

 

 

Välkommen till

www.yetsframtid.com

facebook.com/yetsframtid

mail: yetsframtid@gmail.com

 

Hitta till Y:et

GPS

62°31′30″N 17°27′00″O
Vid infarten till Sundsvall/Timrå Airport, Midlanda Timrå

 

Välkommen som medlem i föreningen; 100 kr 
Swish: 123 621 05 79. ange namn och e-post